Quad huren

Quad huren bij Off-Road Verhuur

Als u een quad wilt huren kunt u bij Off-Road Verhuur kiezen uit een breed assortiment. Een quad is een sterk motorvoertuig met vier wielen en dikke profielbanden. Met dit transportmiddel bent u op elk terrein snel ter plaatse. De quad wordt met name door één persoon gebruikt en heeft de mogelijkheid om klein materiaal te vervoeren. Wilt u een quad huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.


Quad verhuur voor evenementen

De quads van Off-Road Verhuur hebben een variabele transmissie (veelal automatisch, dus makkelijk te besturen) en zijn voorzien van een trekhaak. De 4x4 quads die wij verhuren zijn het ideale vervoersmiddel op een evenement, omdat een quad klein, snel ter plaatse en makkelijk te besturen is. Daarnaast is een quad geschikt om op een verharde, maar ook onverharde weg te rijden. Dit vervoersmiddel is dan ook uitermate geschikt voor opzichters, landmeters, technische dienst en inspecteurs die op een evenement snel ter plaatse moeten zijn.


Onze verhuur voordelen

•    24-7 service
Met onze 24-7 service zijn we 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zo bent u altijd verzekerd van mobiliteit, u kunt altijd verder.
•    Goed onderhouden materiaal
Off-Road Verhuur staat voor duidelijke afspraken, advies op maat en een hoog serviceniveau. Al het materieel wordt goed onderhouden, professioneel gerepareerd en jaarlijks door onafhankelijke instanties gekeurd.
•    Breng en haal service
Off-Road Verhuur kan het transport van de verhuurde quads voor u verzorgen. Uw bestelling wordt dan op het afgesproken tijdstip op de door u gewenste locatie afgeleverd. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen.
•    Instructie en demonstratie
Uiteraard krijgt u bij aflevering van de quads altijd een uitvoerige demonstratie en instructie met betrekking tot het gebruik van de quad.
•    Scherpe tarieven
Off-Road Verhuur hanteert scherpe tarieven. Voor meer informatie over de verhuur tarieven van de quads, kunt u contact opnemen met ons.

Wilt u een quad huren voor uw evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met 06-10883257 voor meer informatie over de quad verhuur service van Off-Road Verhuur. Wilt u liever een gator huren of golfkar huren dan kan dat bij Off-Road Verhuur ook.

Vraag offerte aan
Contact Randweg 25 C
8304 AS Emmeloord
Tel. +31 85 071 10 09


info@offroadverhuur.nl
Nieuws
Electrische uitbreiding Sinds enige tijd hebben, wij Naast electro golfwag …
Primeur voor Off-Road Verhuur In 2013 werd tijdens de GroenTechniek Holland de g …
Veiligheid gaat voorop Om bij te dragen aan de veiligheid van uw deelneme …