Vacature: Medewerker Sales Support

Heb jij affiniteit met evenementen én ben je een administratieve duizendpoot? Om onze inzet en bijdrage aan de meest uiteenlopende evenementen in goede banen te leiden en alle aanvragen te verwerken, zoeken wij een leuke collega!


Ter verwezenlijking van onze ambitieuze groeidoelstellingen vragen wij om een proactieve rol
richting alle potentiële klanten, agenten en distributeurs en leveranciers. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Sales Support
24-36 uur per week

 

Wat ga je doen?
Met een goede dosis aan zelfstandigheid ben je als Medewerker Sales Support verantwoordelijk voor het snel en adequaat opvolgen van aanvragen van (potentiële) klanten, zowel nationaal als internationaal. Alle aanvragen zijn bij jou in goede handen, want je maakt er een sport van om dit zo snel mogelijk op te volgen.
 
Je durft initiatief te nemen met een proactieve houding en denkt mee over de beste oplossingen voor o.a. evenementen, festivals en wegwerkzaamheden. Daarnaast draai je jouw hand niet om voor de interne administratie en deze verwerk je in verschillende overzichten. 
 
Wie ben je?
  • Je bent een sociale professional. Je hebt een brede blik op de organisatie en weet gemakkelijk verbinding te maken met onze klanten, leveranciers én collega’s;
  • Pro-actief, klantgericht en bijzonder communicatief, dat zijn jouw speerpunten;
  • Je voelt je thuis in een informele omgeving waar hard werken en plezier hebben in het werk hand in hand gaan;
  • Snel schakelen is voor jou geen enkel probleem;
  • Je beschikt over een praktisch en oplossingsgerichte geest, daarom heb je tenminste een afgeronde mbo 4 opleiding in je rugzak;
  • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in een vergelijkbare functie, maar als net startende mbo’er/hbo’er word je zeker ook uitgenodigd om op deze vacature te solliciteren!
  • Tot slot beheers je de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend.
 
Ons aanbod
Off-Road Verhuur biedt je een passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring en het aantal uren dat je werkt, inclusief reiskostenvergoeding.
 
Hoe verder?
Wil jij deel uitmaken van ons team en alle ruimte krijgen om een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van Off-Road Verhuur? Pak dan nu je kans! Mail snel je cv met een motivatie naar sander@offroadverhuur.nl of neem voor meer informatie contact op via +31 (0)6 10 88 32 57.
Vraag offerte aan
Contact Randweg 25 C
8304 AS Emmeloord
Tel. +31 85 071 10 09


info@offroadverhuur.nl
Nieuws
Electrische uitbreiding Sinds enige tijd hebben, wij Naast electro golfwag …
Primeur voor Off-Road Verhuur In 2013 werd tijdens de GroenTechniek Holland de g …
Veiligheid gaat voorop Om bij te dragen aan de veiligheid van uw deelneme …