Golfkar huren

Golfkar huren voor evenementen

Bij Off-Road Verhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van golfkarren voor uw evenement. Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest of een beurs bij Off-Road Verhuur hebben we voor elk soort evenement de juiste golfkar te huur. Wilt u een golfkar huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.


Geschikt voor elk terrein

Een golfkar is het ideale vervoersmiddel op een evenement, omdat een golfkar geschikt is om op een verharde maar ook onverharde weg te rijden. Daarnaast is een golfkar klein, bent u snel ter plaatse en kunt u hem makkelijk besturen.

 

Veelzijdig inzet van golfkar

Een golfkar is geschikt voor het lichte transportwerk op verharde en onverharde wegen. Met name personen, maar ook goederen worden hier veilig mee vervoerd. De golfkarren worden veel gebruikt tijdens evenementen, maar ook recreatieparken zetten ze in als vervoermiddel voor personeel.


Personen met golfkar vervoeren

Bij Off-Road Verhuur kunt u een 2-persoons golfkar met bak of een 4-, 6- en 8-persoons golfkar huren. De meeste golfkarren hebben een trekhaak, waardoor ze kunnen worden voorzien van een aanhanger waarmee u nog eens 4 extra personen kunt vervoeren. Ideaal voor het vervoer van Vips en artiesten, ook is deze golfkar ideaal om in te zetten als shuttledienst bij parkeerplaatsen. Op golfbanen en recreatieparken worden de golfkarren ook wel gebruikt voor het vervoer van lichte goederen. Hiervoor bieden wij u onze 2-persoons golfkar aan die u kunt voorzien van een laadbak of goederenaanhanger.

 

Onze verhuur voordelen

  • 24-7 service

Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij lossen zo snel mogelijk het probleem op, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt.

  • Goed onderhouden materiaal

Off-Road Verhuur staat voor duidelijke afspraken, advies op maat en een hoog serviceniveau. Al het materieel wordt goed onderhouden, professioneel gerepareerd en jaarlijks door onafhankelijke instanties gekeurd.

  • Breng en haal service

Off-Road Verhuur kan het transport van de verhuurde golfkarren voor u verzorgen. Uw bestelling wordt dan op het afgesproken tijdstip op de door u gewenste locatie afgeleverd. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen.

  • Instructie en demonstratie

Uiteraard krijgt u bij aflevering van de golfkarren altijd een uitvoerige instructie en demonstratie met betrekking tot het gebruik van het voertuig.

  • Scherpe tarieven

Off-Road Verhuur hanteert scherpe tarieven voor de verhuur van golfkarren. Voor meer informatie over de tarieven kunt u contact opnemen met ons.

Wilt u een golfkar huren voor uw evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met 06-10883257 voor meer informatie over de golfkar verhuur service van Off-Road Verhuur. Wilt u liever een quad huren of gator huren dan kan dat bij Off-Road Verhuur ook.

Vraag offerte aan
Contact Randweg 25 C
8304 AS Emmeloord
Tel. +31 85 071 10 09


info@offroadverhuur.nl
Nieuws
Electrische uitbreiding Sinds enige tijd hebben, wij Naast electro golfwag …
Primeur voor Off-Road Verhuur In 2013 werd tijdens de GroenTechniek Holland de g …
Veiligheid gaat voorop Om bij te dragen aan de veiligheid van uw deelneme …