Gator huren

Gator huren voor uw evenement

Voor het huren van een gator kunt u terecht bij Off-Road Verhuur. Wanneer u een gator huurt bij Off-Road Verhuur bent u verzekerd van een krachtig vervoersmiddel met een grote laadcapaciteit. Wilt u een gator huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over onze verhuur service.

 

De gators van Off-Road Verhuur

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan gators die u kunt huren voor evenementen. We beschikken over HPX 4x4 en 6x4 gators, dit zijn de alleskunners. Daarnaast beschikken we als enige in Europa over de 4 persoons John Deere gator. Ook kunt  u bij ons  een brandweer gator of ambulance gator huren.

Goederenvervoer

De gators van Off-Road Verhuur zijn voorzien van een trekhaak waardoor ze zware lasten kunnen trekken. Zo is dit transportmiddel ideaal voor het vervoer van goederen, zoals groot en zwaar gereedschap. Daarnaast is een gator op elk terrein snel ter plekke, zonder dat de grond wordt beschadigd. Door de automatische transmissie is het bedieningsgemak groot.

 

Toepasbaarheid van gators

Loonbedrijven, overheidsorganen, boomgaarden, maar ook evenementenorganisaties hebben inmiddels met tevredenheid gebruik gemaakt van onze gator verhuur service. Twijfelt u tussen het inzetten van een quad, gator of golfkar? Bel of mail gerust, wij adviseren u graag!

 

Onze gator verhuur voordelen

•     24-7 service
Met onze 24-7 service zijn we 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar om storingen op te vangen. Wij lossen zo snel mogelijk het probleem op, zodat u altijd verzekerd van mobiliteit bent.
•    Goed onderhouden materiaal
We staan voor duidelijke afspraken, advies op maat en een hoog serviceniveau. Al het materieel wordt goed onderhouden, professioneel gerepareerd en jaarlijks door onafhankelijke instanties gekeurd.
•    Breng en haal service
Off-Road Verhuur kan het transport van de verhuurde gators voor u verzorgen. Uw bestelling wordt dan op het afgesproken tijdstip op de door u gewenste locatie afgeleverd. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen.•    Instructie en demonstratie
Uiteraard krijgt u bij aflevering van de gators altijd een uitvoerige instructie en demonstratie met betrekking tot het gebruik van de voertuigen.
•    Scherpe tarieven
Off-Road Verhuur hanteert scherpe tarieven. Voor meer informatie over de verhuur tarieven van de gators kunt u contact opnemen. Wilt u liever een quad huren of golfkar huren dan kan dat bij Off-Road Verhuur ook.

Wilt u een gator huren voor uw evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met 06-10883257 voor meer informatie over de gator verhuur service van Off-Road Verhuur.

Vraag offerte aan
Contact Randweg 25 C
8304 AS Emmeloord
Tel. +31 85 071 10 09


info@offroadverhuur.nl
Nieuws
Electrische uitbreiding Sinds enige tijd hebben, wij Naast electro golfwag …
Primeur voor Off-Road Verhuur In 2013 werd tijdens de GroenTechniek Holland de g …
Veiligheid gaat voorop Om bij te dragen aan de veiligheid van uw deelneme …