Elektrische mountainbike huren

NIEUW: Elektrische mountainbike huren
De elektrische fiets is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse vervoersbranche. Maar heeft u de elektrische mountainbike (mtb) al ontdekt? En wist u dat dit wellicht het perfecte vervoersmiddel is voor uw bedrijf, evenement of festival? Wij hebben deze sportieve fietsen voor u opgenomen in ons assortiment, en met goede reden. 

Ga voor een sportieve uitstraling!
De elektrische mountainbike is een snel, wendbaar en compact vervoersmiddel voor zowel gladde als ruigere terreinen. Net zoals een reguliere elektrische fiets zorgt deze mountainbike afhankelijk van de behoefte van de gebruiker voor trapondersteuning tijdens het fietsen. Zo kunt u zich met een minimale inspanning maximaal verplaatsen. Onze mountainbikes geven een actief imago aan uw bedrijfsvervoer, evenement of festival dankzij hun sportieve uiterlijk. 

Geschikt voor elke leeftijd
Voor het fietsen op een elektrisch aangedreven mountainbike is geen rijbewijs benodigd en er geldt ook geen minimale leeftijd. Wie kan fietsen op een reguliere fiets kan dat ook fietsen op deze mountainbike. De bediening van de trapondersteuning is gemakkelijk te regelen op het stuur waardoor u geen tijd kwijt bent aan ingewikkelde instructies en handleidingen. Het is slecht een kwestie van helm op en gaan! 

Discreet, duurzaam en geschikt voor gevoelig terrein
Als u belang hecht aan de duurzaamheid van uw bedrijfsvervoer, evenement of festival én haar omgeving, dan is de elektrische mountainbike een perfecte uitkomst als vervoersmiddel. De trapondersteuning wordt aangedreven door een ingebouwde elektromotor, die op te laden is aan elk stopcontact. Elektrische vervoermiddelen zijn milieuvriendelijk en bovendien zeer geluidsstil. 

Tot slot is deze krachtfiets dankzij het relatief lichte gewicht zeer geschikt in het gebruik op gevoelig terrein, zoals grasmatten, speciaal betegelde vloeren en natuurgebieden. Op plaatsen waar u anders lastig snel ter plaatse bent bieden onze mountainbikes mogelijkheden. 

Onze verhuur voordelen

 • 24-7 service
  Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wij lossen zo snel mogelijk het probleem op, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt
 • Goed onderhouden materiaal
  Off-Road Verhuur staat voor duidelijke afspraken, advies op maat en een hoog serviceniveau. Al het materieel wordt goed onderhouden, professioneel gerepareerd en jaarlijks door onafhankelijke instanties gekeurd.
 • Breng en haal service
  Off-Road Verhuur kan het transport van de verhuurde mountainbikes voor u verzorgen. Uw bestelling wordt dan op het afgesproken tijdstip op de door u gewenste locatie afgeleverd. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen.
 • Instructie en demonstratie
  Uiteraard krijgt u bij aflevering van de elektrische mountainbikes altijd een uitvoerige instructie en demonstratie met betrekking tot het gebruik van het vervoersmiddel.
 • Scherpe tarieven
  Off-Road Verhuur hanteert scherpe tarieven voor de verhuur van elektrische mountainbikes. Voor meer informatie over de tarieven kunt u contact opnemen met ons.
Voor de zakelijke gebruiker
De elektrische mountainbikes van Off-Road Verhuur zijn speciaal voor gebruik op de zakelijke markt te huur. Wilt u een elektrische mountainbike huren voor uw bedrijf, evenement, festival of andere gelegenheid? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor onze electrische fiets verhuur of neem contact op met 06-10883257 voor meer informatie over de elektrische mtb verhuur service van Off-Road Verhuur. Wilt u liever een quad hurengolfkar huren of gator huren dan kan dat bij Off-Road Verhuur ook. Vraag offerte aan
Contact Randweg 25 C
8304 AS Emmeloord
Tel. +31 85 071 10 09


info@offroadverhuur.nl
Nieuws
Electrische uitbreiding Sinds enige tijd hebben, wij Naast electro golfwag …
Primeur voor Off-Road Verhuur In 2013 werd tijdens de GroenTechniek Holland de g …
Veiligheid gaat voorop Om bij te dragen aan de veiligheid van uw deelneme …